Inge Zonneveld

Over Matchic Branding

Met Matchic Branding wil ik startende ondernemers helpen om hun onderneming zichtbaar te maken op een betaalbare manier. Niet iedereen heeft even een paar duizend euro over om hun bedrijf zichtbaar te maken. Ik vind het belangrijk dat ook jij jouw droom onderneming waar kan maken.

Ik ben Inge Zonneveld. Al ruim 20 jaar werk ik als grafisch ontwerper en heb gewerkt voor grote namen zoals Rabobank, Uitgeverij Malmberg, Jeep, Dove, Zorg en Zekerheid, Pepsico, Mediamarkt etc. Maar mijn hart ligt bij startende ondernemers die hun droom willen volgen.

Na 10 jaar voor ontwerpbureaus en reclame bureaus gewerkt te hebben en 10 jaar als freelancer, heb ik heel veel zin om met kleine groepjes te werken aan hun droom.

Wist je dat Inge…

L

10 jaar in Amsterdam heeft gewoond en gewerkt bij Link Design en Grey Amsterdam.

L

Daarna 10 jaar in Argentinië heeft gewoond en gewerkt heeft als freelancer voor o.a. Marktplaats, Zijnsoriëntatie, Vakmedianet en Escape World. Én heeft vele huisstijlen en website gemaakt voor verschillende startende ondernemers.

L

2 hele leuke zoons heeft van 13 en 10 jaar.

L

Een enorme grote dierenvriend is en zelf een hond heeft genaamd Kenyi en een hamster Jupiter

L

Ook holistisch tekendocent is.

L

Gek is op het bos en er niet van houdt een bepaald pad te volgen, wat ook in haar leven zo gaat.

L

Gelooft dat men niet voor 1 beroep gemaakt is in dit leven. En wilt ook daarom graag mensen helpen zelf helpen om een visuele identiteit en website te leren maken zodat je zelf je nieuwe bedrijf op de markt kunt zetten.

Ben jij die online programma’s ook zo zat? En wil je gewoon lekker begeleid worden in een kleine groep en ook elkaar inspireren? Doe dan mee met deze workshops!