Zelf website maken

Ontwerp en maak je eigen WordPress website in een 3-daagse workshop.

In een live workshop maken we samen stap voor stap jouw professionele website in een klein groepje van maximaal 4 ondernemers.

Begin jij een nieuwe onderneming en wil je zichtbaar worden?

Dan heb je een website nodig. In deze Website workshop leer je zelf met WordPress Divi te werken zodat je hier zelf mee aan de slag kunt in de toekomst.

Is dit moeilijk?

Nee, want er is geen codering nodig. Binnen het thema werken we met een makkelijk drag & drop systeem. Én omdat we met een klein groepje werken, kun je de hele tijd alles vragen en er is veel aandacht voor jou als deelnemer van de workshop.

Hoe lang zijn we hiermee bezig?
 • We beginnen met een online strategie/ontwerp gesprek.
  Deze duurt ongeveer 4 uur.
 • Hierna weet jij wat je mag doen om de workshop te gaan voorbereiden. Je kunt er zoveel tijd aan besteden als je wilt. Maar met een goede voorbereiding ben je wel een stapje voor.
 • De workshop duurt 3 dagen verspreid over 3 weken van 9.30 tot 17.00 uur.
Wat zijn de voordelen hiervan?
 • Het is veel voordeliger dan het laten bouwen van een website. En je kunt deze hier precies maken zoals jij wilt.
 • Je wordt aan de hand genomen in een ‘live’ workshop waarin je alles ter plekke kunt vragen en je in een klein groepje alles stap voor stap leert. Niet meer dus eindeloos zelf aanmodderen op Youtube dus. 
 • Je leert de belangrijkste stappen om een website te bouwen. Straks heb je zelf de touwtjes in handen en ben je niet afhankelijk bent van een ontwerper of bouwer, die veel geld kosten en waar je lang op moet wachten.
 • Wij installeren WordPress voor je en het thema en de nodige plugins. Kortom, het irritante en eenmalige werk wordt je uit handen genomen.
 • Je leert ook de SEO in te stellen voor jouw website.
 • Het Divi thema krijg je van ons en dit scheelt je 89 dollar per maand. 
Wat moet ik al hebben voordat ik aan deze workshop begin?
 • Je weet wat voor diensten je gaat bieden. Dit kan altijd nog uitbreiden, maar je hebt een bedrijfsnaam en kunt precies beschrijven wat jouw onderneming inhoudt en wat je gaat bieden. 
 • Jouw huisstijl, bestaande uit minstens een logo en een kleurenpalet. Heb je dit nog niet? Bekijk dan eens deze pagina voor de workshop huisstijl maken: huisstijl workshop
 • Je hebt een hosting en een domein naam nodig. Vimexx bieden de juiste pakketten.
Wat is de investering?

De tarieven voor deze 3-daagse workshop het maken van jouw eigen website zijn €749,- excl. BTW. Dit bedrag betaal je in 3 termijnen.
Neem je een vriend of vriendin mee die ook een eigen website wilt gaan maken, dan krijgen jullie beiden 50,- korting. Deze investering is natuurlijk volledig aftrekbaar.

wordpress website leren maken

Wat krijg je allemaal in deze workshop?

1. Een live persoonlijk strategie en ontwerp gesprek. 

Hierin bespreken we in 3 uur wat een goede strategie voor jouw website is. En we ontwerpen samen in Photoshop jouw website.

2. Het installeren van WordPress, het Divi thema én alle plugins.

Dit is een eenmalig technisch werkje dat voor veel frustratie en onzekerheid kan zorgen. Dit kun je dus lekker loslaten, want dat doe ik voor je.

3. Een 3-daagse live workshop in een kleine groep.

Maximaal 4 personen, waardoor jij alle tijd hebt om vragen te stellen. Stap voor stap, maken we een website voor jouw onderneming. 

4. Je leert zelf jouw website onderhouden en bouwen.

Hierna kun jij zelf je website pagina’s aanpassen en nieuwe pagina’s bouwen. Aan het einde van de workshop, staat jouw mooie nieuwe website online!

5. Leren beelden optimaliseren.

Je leert hoe je beelden moet optimaliseren voor jouw website zodat jouw website niet traag wordt.

6. Vindbaarheid op Google, ofwel SEO met Yoast.

Je leert werken met de Yoast plugin. Hierdoor wordt jouw website goed gevonden op Google.

7. Support

In de maand dat we hiermee bezig zijn kun je alles vragen. Zodra jouw website klaar is, dan kunnen we in een groepje of individueel afspreken om een videocall in te plannen om problemen die je tegen komt te tackelen. 

8. Facebook community

Je maakt deel uit van een community waarin we elkaar gaan inspireren en waar je aan elkaar dingen kunt vragen.

9. Een kick-ass website in jouw huisstijl

Je gaat naar huis met een website in jouw huisstijl die helemaal af is, zodat jij kan gaan rocken met jouw bedrijf!

Deze workshop is voor jou als

L

Jij een (startende) ondernemers bent die zelf de eigen touwtjes in handen willen nemen en niet voor elke wiswasje bij je website bouwer of ontwerper aan wilt kloppen.

L

Je een dienst biedt zoals coaching, therapie, docente, lichtwerker etc.

L

Je geen duizenden euro’s wilt besteden om eindelijk jouw bedrijf te lanceren. 

Wat zeggen anderen?

In het gesprek wat ik met Inge had voelde zij precies aan wat ik wilde namelijk: een frisse, kleurrijke, speelse en heldere website. Inge heeft leuke creatieve ideeën en is zeer bedreven om dit om te zetten in beeld. Al snel ontstond er een vrolijk en professioneel uitziend ontwerp waar ik heel blij van werd en bij mijn huisstijl pastte. Tijdens de workshop neemt Inge je stap voor stap mee om het gehele proces te doorlopen. De rust en het geduld die Inge heeft vond ik erg prettig. Je krijgt tips, advies en hulp waar nodig. Naast de workshop dagen wilde ik zelf thuis verder werken aan de site. Wanneer ik er niet helemaal uit kwam kreeg ik snel een reactie zodat ik weer verder kon. Het was een flinke klus, maar leuk om te doen en zeker de moeite waard!

- Ivonne van der Wal
kinderateljeeeigen-wijs.nl

Wat zeggen anderen?

Een eigen website maken voelde voor mij echt als een drempel. Maar deze workshop was echt een uitkomst. Inge begeleidt je op een fijne en natuurlijke manier en neemt je stap voor stap mee. En terwijl je je eigen website bouwt, leer je dus gelijk hoe je er later mee kunt werken. Met je eigen website bezig zijn is heel leuk heb ik gemerkt!

- Laura Gabriël
www.stilau.nl

Wat zeggen anderen?

Ik had al eerder een website gemaakt in een ander programma. Maar wat ik fijn vind aan Wordpress Divi is dat het echt heel makkelijk te hanteren is. En dat we in de workshops en daarbuiten Inge hebben, die je stap voor stap begeleidt en alle vragen beantwoordt. Zo kun je door en blijf je niet zo lang steken in het zoeken naar antwoorden. Ook vond ik de fijne en warme setting heel fijn. Op alle vlakken een aanrader dus!

- Andrea Verlaan
www.alleskids-kinderatelier.nl

Aanmelden aankomende 3-daagse live workshop Website

Maak jouw eigen website!

Zelf website maken

Ik meld me aan voor de workshop website in:

8 + 9 =

Tips & Tricks

Coming soon pagina maken

Coming soon pagina maken

Ben je nog bezig met het bouwen van je website? Maar wil je wél al gevonden worden door jouw potentiële klanten? Maak dan een Coming Soon Page aan. Bekijk de video! Of bekijk de beknopte uitleg...

Lees meer